KANA: Bes wes siap kolem Shining Night Run
EBES: Uwes, seminggu iki ayas wes latihan mlayu
KANA: Panitiane kipa, pesertane di gawani sentolop
EBES: Iyo le ben kadit kesandung soale mlayune ingeb

Halaman 1 dari 7